Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keukenkastjes vervangen

Geen zin in verfwerk? Laat je keukenkastjes vervangen. De kastdeuren van keukenkastjes hebben meestal standaardafmetingen, maar deze standaardmaten verschillen per periode en per keuken type. Heb je een oude keuken? Dan passen nieuwe keukendeurtjes vaak niet in de keukenkastjes. Het vervangen van keukenkastjes laat je daarom het liefst doen door een keukenspecialist, oftewel een aannemer in de regio. Deze kan je ook adviseren in de nieuwste woontrends in de keuken. Doe gratis een offerteaanvraag.

Keukenkasten van glas

Wist je dat het mogelijk is om keukenkastjes te vervangen door moderne glazen keukenkastjes met mooie dimbare keukenverlichting? Het krasvast glaswerk van glazen keukendeuren voor keukenkasten is zelfs in verschillende kleuren te verkrijgen en kan zowel mat als volledig doorzichtig worden gemonteerd. Doe gratis een offerteaanvraag.

Ook de legplanken en keukenlades van glazen keukenkasten kunnen in gehard glas worden gemonteerd. Natuurlijk is het ook goed mogelijk om voor goedkopere materialen te kiezen voor het binnenwerk van de keukenkasten, bijvoorbeeld: sterk en betaalbaar hoogglans afgewerkt laminaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten vervangen van keukenkastjes? Kom snel in contact met een betrouwbare vakman die graag voor jou de keukenkasten vervangt. Doe gratis een offerteaanvraag.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Keukenkastjes met keukenlades

  Bij het vervangen van de keukenkastjes doe je er verstandig aan om even stil te staan bij het laten toevoegen of juist laten weghalen van keukenlades. Wil je in een klassiek keukendesign de kleine, eikenhouten keukenlades laten vervangen door brede keukenlades van glanzend laminaat, of gehard krasvast glas? Grijp dan gelijk je kans. Ook de achterwanden en legplanken zijn in passende stijl te vervangen. Doe gratis een offerteaanvraag.

  Keukenkastjes handgrepen vervangen

  Als je keukenkastjes laat vervangen, dan moet je goed nadenken over de handgrepen voor de deuren op de keukenkastjes. Net als de keukendeuren en keukenlades, zijn ook de handgrepen voor keukenkastjes in verschillende stijlen en materialen te vervangen. Een klassiek keukendesign zou je bijvoorbeeld kunnen voorzien van duurzame en sfeervolle eikenhouten handgrepen. Strakke, rvs handgrepen of plastic handgrepen zijn natuurlijk ook mogelijk. Kom snel in contact met een betrouwbare vakman die graag voor jou de keukenkasten vervangt. Doe gratis een offerteaanvraag.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Moderne greeploze keukenkastjes

  Kies je voor greeploos? Dan zijn er veel opties die je kunt nemen om jouw keukenkasten helemaal te moderniseren. Denk aan het plaatsen van een slow moving railsysteem, waarmee je zorgt dat de keukenlades zachtjes sluiten en geen geluid maken bij het sluiten. Ook het plaatsen van LED-inbouwverlichting in de keukenlade en het installeren van een handige binnenlade voor het bestek is een optie.

  Greeploze keukenkastjes hebben keukenfronts waar je op drukt om ze te openen. Er zijn ook vrijwel onzichtbare grepen die je op de randen van de keukendeuren kunt laten plaatsen: perfect als je vingervlekken op de keukenkastjes voorkomen wilt. Door de keukenkasten te laten vervangen zorg je gelijk voor sfeervolle handgrepen die goed passen in het design van de keuken. Doe gratis een offerteaanvraag.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Vervangen keukenkastjes

  Het vervangen van keukenkastjes is het beste uit te besteden aan een goede aannemer in de regio die verstand heeft van keukens. Deze kan jou goed adviseren over de styling van de keuken en zal het keukenkastjes vervangen binnen het gewenste budget houden. Het laten maken van maatwerk keukenkasten is ook mogelijk.

  Blijkt het vervangen van keukenkasten te duur voor het budget dat jij voor ogen hebt? Dan kent een aannemer met verstand van keukens ook alternatieve mogelijkheden voor het laten vervangen van keukenkasten. Denk bijvoorbeeld aan het laten wrappen van de keukenkasten met sterk en volledig naar wens te stijlen keukenfolie. Vergelijk meerdere keukenspecialisten in de buurt die je helpen bij het kiezen van het keukendesign en het vervangen van de keukenkastjes. Kom snel in contact met een betrouwbare vakman die graag voor jou de keukenkasten vervangt. Doe gratis een offerteaanvraag.