Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keukenfrontjes vervangen

De keukenfrontjes vervangen geeft de keuken direct een frisse look, alsof de keuken volledig gerenoveerd en nieuw is. Keukenfrontjes vervangen kan met keukenfronts in verschillende afwerkingen, zoals: hoogglans en houtnerf. Doorgaans worden keukenfronts gemaakt in mdf en melamine. Weten wat het kost om keukenfrontjes te vervangen? Vergelijk dan zelf keukenspecialisten die het vervangen van keukenfronts graag voor jou doen. Vraag gratis offertes aan voor het laten vervangen van keukenfrontjes.

Het is ook mogelijk om de fronts van uitschuifbare keukenlades te vervangen voor keukenlades gemaakt van luxere materialen, bijvoorbeeld: keukenfronts van massief hout, natuursteen, duurzaam rvs en gehard glas. Als je de keukenfrontjes laat vervangen, dan kies je natuurlijk ook voor een passende nieuwe handgreep. Doe gratis een offerteaanvraag.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Op maat gemaakte keukenfronts

  Het plaatsen van extra brede keukenlades met op maat gemaakte keukenfronts is een trend in keukeninrichting. Ladenfronten zijn goed op maat te plaatsen, waardoor je veel kanten uit kunt bij het vervangen van keukenfrontjes. Er zijn verschillende opties om de keukenlades extra luxe uit te laten voeren, met bijvoorbeeld keukenverlichting in de keukenlade en een binnenlade, zodat je extra ruimte hebt voor het opbergen van bestek. Doe gratis een offerteaanvraag.

  Het vervangen keukenfrontjes kan op maat en in strakke, moderne en duurzame uitvoeringen. Op maat gemaakte brede keukenlades met keukenverlichting in de keukenlade en een binnenlade die zorgt voor extra bergruimte. Vraag gratis offertes aan voor het laten vervangen van keukenfrontjes.

  Frontjes van keuken vervangen met greeploze keukenfronts

  Een designkeuken heeft greeploze keukenfronts. Designkeukens krijgen een moderne uitstraling door de handgrepen te laten ontbreken. De keukenfrontjes sluiten de keukenlades met soft motion of soft closing technologie lade rails. Dat zorgt dat de keukenlades en kastdeuren zacht en voorzichtig sluiten. De tip-on techniek in een greeploze keuken zorgt dat jij de greeploze keukenfrontjes kunt openen door zacht te drukken op het keukenfront. Vraag gratis offertes aan voor het laten vervangen van keukenfrontjes.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Wat is het verschil tussen mdf-laminaat en melamine keukenfront afwerking?

  Keukenfrontjes zijn vaak afgewerkt met een laminaat of melamine toplaag. Beide soorten keukenfronts zijn te vervangen in verschillende uitvoeringen. Een keukenfront met een afwerking van melamine is goedkoper, omdat deze uit een enkele laag bestaat. Een keukenfront van laminaat bestaat uit 8 lagen mdf en is daarmee dikker en beter bestand tegen stoten, vocht, hitte en krassen. Vraag gratis offertes aan voor het laten vervangen van keukenfrontjes.

  Keukenfrontjes vervangen met frontlaminaat

  Keukenfrontjes met frontlaminaat en met melamine afwerking zien er vrijwel hetzelfde uit, afgezien van een zwart lijntje rond de afboording bij een laminaat keukenfront. De foliedikte van een melamine toplaag is gemiddeld 0,1 mm en dat van frontlaminaat 0,8 mm.

  Tegenwoordig is er ook kerngekleurd frontlaminaat te krijgen voor het vervangen van keukenfrontjes. Dit is een frontlaminaat voor keukenlades dat door en door is gekleurd. Het zwarte lijntje in de afboording van het keukenfront is dan totaal onzichtbaar. Hiermee krijg je een strak design.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Laminaat keukenlades met binnenlade

  Keukenfronts vervang je duurzaam door laminaatfronts te laten maken van meer-laags laminaat met een goede kwaliteit. Deze is stootvast en het beste bestemd tegen krassen, vocht en hitte. Ook de binnenkant van het opbergsysteem van keukenlades is vaak gemaakt van laminaat: glanzend laminaat is onderhoudsvriendelijk en duurzaam bestand tegen gebruiksschade van pannen. Ook is de keukenlade aan de binnenkant van een moderne, brede keukenlade met grote keukenfronts vaak voorzien van een extra keukenlade, de binnenlade genoemd. Vraag gratis offertes aan voor het laten vervangen van keukenfrontjes.

  Vervangen keukenfrontjes

  Wil jij het vervangen van keukenfrontjes uitbesteden? Vergelijk dan offertes van meerdere keukenspecialisten die voor jou de keukenfrontjes maken en plaatsen die passen bij je budget en jouw keukendesign.
  Vraag gratis offertes aan voor het vervangen van keukenfrontjes.