Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keukenfolie

Zijn de keukenkastjes aan een opknapbeurt toe? Dan is folie op de keukenkastjes laten aanbrengen een betaalbaar alternatief voor het vervangen van jouw keukenkastjes. Het keukenblad wrappen met hittebestendige folie is ook mogelijk. Het aanbrengen van folie in de keuken kun je het beste overlaten aan een specialist. De keukendeurtjes waar de folie op moet worden aangebracht, moeten geschikt zijn voor een gladde en duurzame aanbreng van de keukenfolie. Het vervangen van een bestaande folie op mdf-keukenkasten kan niet altijd. Ook is het een kunst om keukenfolie strak aan te brengen, zonder bubbels, scheuren, vouwen en andere oneffenheden.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Keuken wrappen in folie

  Keuken wrappen

  • In één dag klaar
  • Geen stof
  • Geen stank
  • Geen rommel
  • Eigen patroon of afbeelding
  • Zeer goedkope oplossing

  De keukenkastjes vervangen is niet altijd nodig. Je kunt de keuken ook laten wrappen in folie. Wrappen is het strak beplakken met een sterke folie. De folie laat je eenvoudig verwijderen van de keukenkastjes als je er genoeg van hebt. De folie op de keukenkastjes laat echter niet snel los. Wrapfolie voor de keuken is aan te brengen in verschillende kleuren en patronen. Mat en glans, leer en carbon, of geborsteld: je kiest zelf de stijl die bij jouw droomkeuken past. Het is zelfs mogelijk om een eigen patroon of afbeelding op de folie te laten aanbrengen.

  De keukenkastjes met folie wrappen kost een stuk minder dan de keukenkastjes laten vervangen. Plaatsing van de folie op de keukenkastjes is binnen één dag gebeurd. Het is ook mogelijk om folie te laten wrappen op het aanrechtblad. Met folie de keuken opknappen is een goed alternatief voor wie geen budget heeft voor het laten verbouwen van de keuken. Wil je ook de indeling van het keukenmeubilair laten optimaliseren en de wanden, het plafond en de keuken vloer laten opknappen? Dan gaat er natuurlijk niets boven een nieuwe keuken. Zeker als je het design van de keuken goed wilt laten aansluiten op de rest van het interieur.

  Waarom niet overspuiten?
  Het overspuiten van je keuken kan niet op locatie worden gedaan. De hele keuken moet worden gedemonteerd en naar de spuiter worden gebracht. Dit neemt minimaal 2 weken tijd in beslag.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Keukendeuren wrappen in folie

  Voorkom dat de folie van jouw keukenkasten scheurt, loslaat en bobbels of granen vertoont. Laat de keuken professioneel wrappen door een specialist. De keukenspecialist controleert de bestaande folie, zodat het plaatsen van nieuwe keukenfolie blijvend is. Folie van keukendeuren kan gaan loslaten door warmte, vocht en poreus hechtingsmateriaal. Voor de warmste plekken in de keuken is het vaak beter om de keukenkasten te laten vervangen. Keukenfolie kan opkrullen en scheuren door de warmte van een oven. Ook is het plaatsen van keukenfolie niet altijd mogelijk. Als de bestaande folie op je keukendeuren al los aan het laten is, dan moet je toch overwegen om de keukendeuren te laten vervangen. Neem contact op voor een goed advies over het wrappen van keukendeuren. Doe gratis een offerteaanvraag.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?