Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keukenblad vervangen

Het keukenblad is de blikvanger in de keuken, maar moet vooral ook duurzaam zijn. Dus krasvast en het liefst ook hittebestendig. Een beschadigd werkblad staat lelijk en is lastig schoon te houden, waardoor bacteriën de kans krijgen om te groeien.

Het vervangen van een keukenblad kost meestal niet veel tijd. Wil je gelijk ook de spoelbak en kranen laten vervangen? Of wil je er een extra installeren? Vergelijk gratis offertes van ervaren aannemers.

Materiaal werkbladen

Het materiaal waar een keukenblad van is gemaakt, is van grote invloed op de uiteindelijke prijs en kwaliteit van het werkblad. Laat je over de materiaalkeuze voor het keukenblad adviseren door de aannemer. Deze heeft vaak goede relaties met leveranciers en kan zo voor jou een aantrekkelijke offerte opstellen. Doe direct een gratis offerteaanvraag.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Keukenblad van natuursteen graniet

  Een keukenblad van graniet of natuursteen geeft jouw droomkeuken een natuurlijke, maar luxe uitstraling. Het werkblad van graniet is daarnaast krasvast en hittebestendig. Zondermeer een materiaal van hoge kwaliteit, voor een keukenblad dat past in een modern en klassiek keukendesign. Vergelijk gratis offertes van ervaren aannemers.

  Keukenblad van massief hout

  Massief hout is duur, maar gaat ontzettend lang mee. Het geeft de keuken een comfortabele, warme en gezellige sfeer. Hout leeft en heeft karakter. Een massief houten keukenblad is hierdoor altijd uniek. Het werkblad van massief hout vergt wel enig onderhoud en de keuze voor massief hout maakt de keuken iets duurder, maar beslist niet minder mooi.

  Keukenblad van beton

  Beton past helemaal in de trendy industriële look van moderne interieurs. Beton is echter niet hittebestendig. In de keuken moet je dus goed oppassen dat je te hete pannen niet direct op het werkblad zet. Er zijn wel oplossingen te bedenken voor het plaatsen van hete pannen op het aanrechtblad, mocht je deze ruimte nodig hebben. Beton geeft het keukenblad een doorleefde uitstraling. Het is tegenwoordig te verkrijgen in verschillende, glad afgewerkte kleuren, ook wel beton look kleuren genoemd. De coating van een betonnen keukenblad moet eens in de twee jaar worden bijgewerkt.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Keukenblad van RVS roestvrij staal

  Een keukenblad gemaakt van roestvrij staal of RVS, is natuurlijk ontzettend praktisch. Het werkblad is strak en naadloos, wat uitstekend past bij een modern interieur met een strak ontwerp. Het oppervlak is vlak en geborsteld te verkrijgen. Dit keukenblad is uiteraard waterbestendig en onverwoestbaar. Wel moet er worden opgemerkt dat het metaal zeer krasgevoelig is.

  Keukenblad van keramiek

  Een keukenblad van keramiek zal niet in scherven vallen. Integendeel: het materiaal in dit product is keihard. Doordat een werkblad van keramiek volledig egaal is, kan dit keukenblad eenvoudig schoon worden gehouden. Het keukenblad heeft geen bijzonder onderhoud nodig en zeer hittebestendig en daardoor praktisch.

  Keukenblad van glas

  Keukenbladen van glas zijn de nieuwste trend. Glazen keukenbladen zijn in verschillende uitvoeringen te installeren. Ze zijn bijzonder mooi, zeer hard en krassen op het werkblad zie je niet snel. Toch blijft het glas en dus is het aan te raden om een snijplank te gebruiken.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Keukenblad van laminaat

  Een keukenblad van laminaat is een goedkope en veelgebruikte oplossing, verkrijgbaar in veel verschillende designs. Het is echter niet hittebestendig. Door het plaatsen van een hete pan ontstaan al snel vlekken en gaten in het materiaal, wat het blad kan laten schimmelen. Een oplossing is een brede wasbak met een metalen oppervlak, of bijvoorbeeld een stenen snijplank die je op het aanrecht zet.

  Keukenblad van kunststof

  Een keukenblad van kunststof is in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. De kosten en eigenschappen van het werkblad zijn afhankelijk van het gebruikte kunststof materiaal.

  Keukenblad van composiet materiaal

  Een populair aanrechtblad is het keukenblad van composiet materiaal. Het werkblad van hoge kwaliteit geeft een natuurlijke uitstraling en is krasvast en onderhoudsvriendelijk. Ook zal het keukenblad niet snel zijn kleur verliezen

  Overzetblad

  De installatie van een keukenblad kan ook door het gebruik van een zogenaamd overzetblad. Een overzetblad is een keukenblad dat de aannemer over het bestaande werkblad lijmt.

  Welke materiaalsoort voor werkblad in keuken?

  De keuze voor de materiaalsoort voor je werkblad in de keuken, wordt grotendeels bepaald door het budget dat je hebt. Ook het keukendesign en het interieur van de woonkamer spelen mee. Laat je goed adviseren door een aannemer. Doe direct een offerteaanvraag en ontvang gratis offertes van verschillende keuken-inbouw specialisten in de regio.