Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keuken verbouwen

Ga voor je droomkeuken en zorg dat jouw keukenverbouwing binnen budget blijft. De keuken verbouwen, zonder dat je lang in de troep zit en tegen extra kosten oploopt. Daar heb je hulp bij nodig van ervaren keukenspecialisten met verstand van trends in keukendesign, het gebruik van materialen en de veel gebruikte maten voor bijvoorbeeld keukendeuren. Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de regio.

Welke keukenstijl past bij jou?

Voor het verbouwen van een keuken, bepaal je eerst welke materialen je voor de keukenverbouwing wilt gaan gebruiken. Dat is namelijk van grote invloed op het uiteindelijk te besteden bedrag dat je aan de verbouwing van de keuken kwijt zal zijn. Massief hout, gehard glas en natuursteen zijn dure materialen om de keuken mee te verbouwen. Tegelijkertijd zijn dit heel duurzame materialen, waarmee jij weleens jouw droomkeuken zou kunnen ontwerpen. Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de regio.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Keuken verbouwen in massief houten keukenstijl

  Waar moet je op letten bij het verbouwen van een keuken in een massief houten keukenstijl? Hout is een natuurproduct en is daarom altijd uniek. Maar een slechte eigenschap van hout is dat dit eigenlijk altijd krom zal trekken. De kwaliteit van de fabricage van de houten panelen, zegt veel over de mate waarin het hout leeft. Vraag hiernaar bij de aannemer. Een paneel van enkel-laags massief hout is goedkoper, maar het risico dat de panelen van de keukenfronts te krom worden is groot.

  Een massief houten keukendeur van goede kwaliteit is meestal een 3-laags opgebouwd massief houten paneel gemaakt van eikenhout. Dat zijn vaak erg dure houten panelen voor een keukenverbouwing. Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de regio.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Goedkopere alternatieven voor verbouwen keuken

  Watervast mdf is een goedkoop, veelzijdig materiaal. Het is duurzaam en zet niet uit in de keuken. Met een goede keukenfolie erop kun je in feite elke keukenstijl creëren die je wilt. Het is zelfs mogelijk om foto’s en andere afbeeldingen op de keukenpanelen te zetten, door ze in de keukenfolie te laten drukken. Er zijn ook diverse betaalbare kunststofmaterialen die een goedkoop alternatief zijn voor natuursteen, massief hout, gehard glas en modern RVS. Ben je van plan om de bijkeuken bij de woonkeuken te trekken? Dan kan een kunststof verlenging in de stijl van een duurder materiaal werkblad al gauw enkele honderden euro’s schelen op de kosten van de keukenverbouwing. Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de regio.

  Keuken verbouwen met gehard glas en modern RVS

  Het is helemaal trendy: de keuken verbouwen in een industriële keukenstijl. Daar moet je echter beton voor gebruiken. Beton geeft een mooie, warme uitstraling en beton look is in een oneindig veel uitvoeringen te verkrijgen, zodat het beton precies past bij de door jou gewenste keukenstijl. Maar beton kan zeer slecht tegen hitte en vraagt om een beschermde behandeling.

  Een alternatief is het mooie en stijlvolle gehard glas. Ook erg mooi als achterwand te krijgen. Gehard glas als werkblad is echter erg gevoelig voor krassen. Modern rvs is niet goedkoop, maar zeer duurzaam en onderhoudsvrij. Het is in geborstelde stijl te verkrijgen. Ook dit is gevoelig tegen krassen, dus pas ermee op. De keuken en wandkasten kunnen met rvs echter zeer strak worden afgewerkt, wat de keuken na de verbouwing een moderne uitstraling geeft. Met een verlicht schap met ingebouwde dimbare LED-spots maak je deze moderne keukenstijl helemaal af. Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de regio.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Kies een aannemer voor jouw keuken verbouwing

  Een aannemer kan jou goed adviseren bij de keuze van keukenmaterialen en keukenstijlen voor de verbouwing van jouw keuken. Kies zelf de aannemer die jouw keuken verbouwing mag uitvoeren. Vergelijk direct meerdere offertes. Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de regio.