Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keuken renoveren

De keuken renoveren: waar moet je aan denken?

 • Materialen
 • Aansluitingen
 • Kastruimte
 • Ventilatie
 • Eisen praktisch gebruik
 • Woonkamer interieur
 • Aanschaf apparatuur

De keuken renoveren: dat betekent vaak weken in de troep zitten. Bij de koop van een nieuwbouwwoning is het vaak een kwestie van kiezen wat je in de keuken wilt en dan is het slechts afwachten tot de keuken er staat, maar wil jij je droomkeuken in een bestaande woning plaatsen? Schakel dan liever een aannemer in, zodat je zonder stress een nieuwe keuken kan laten plaatsen. Wat de aannemer voor je moet doen en wat je zelf wilt aanpakken, dat is volledig aan jou. Vraag direct offertes aan bij aannemers in de regio.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Nieuwe keuken of keuken renoveren?

  Een keuken renoveren is vaak voordeliger, dan een volledig nieuwe keuken laten plaatsen. Toch is dat in enkele gevallen niet het geval. Wil je bijvoorbeeld de indeling van een bestaande keuken wijzigen, dan lopen de kosten van het renoveren van de keuken al snel op. De keuze tussen het plaatsen van een compleet nieuwe keuken en het renoveren van de bestaande keuken, hangt af van de staat van de huidige keuken en van wat jouw wensen zijn voor de keukenaanpassingen. Ook het budget dat je beschikbaar hebt speelt een rol, maar gelukkig zijn er in alle prijsklassen oplossingen te bedenken waarmee jij je keuken op kan laten knappen. Kom in contact met een aannemer die zich specialiseert in de plaatsing van keukens en bespreek de opties. Doe direct een gratis offerteaanvraag en vergelijk aannemers bij jou in de regio.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Keuken laten renoveren kan snel

  Het inbouwen van een keuken kan heel snel gebeuren. Soms zelfs binnen 2 dagen, afhankelijk van wat je precies wilt laten renoveren aan de bestaande keuken. Wil je slechts de keukendeurtjes laten vervangen? Of laat je een compleet nieuwe keuken plaatsen? Wil je ook nieuwe keukenapparatuur? Moet er een aansluiting worden verplaatst? Wat moet er aan de leidingen worden gedaan en aan het elektra? Vraag gratis offertes aan voor een specifieke raming voor het laten renoveren van jouw keuken.

  De keuken opknappen

  Ben je van plan om jouw woning te verkopen? Ook dan kan het verstandig zijn om de keuken op te laten knappen, om zo de biedingen op de woning te laten verhogen. Een slimme opknapbeurt voor de keuken is een relatief kleine investering die zich gauw terug kan verdienen.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Doortrekken woonkeuken naar bijkeuken

  Een trend in de wereld van keukenverbouwingen: de woonkeuken over laten gaan in de bijkeuken door een geheel te maken van de twee verschillende ruimten. Heb je een dure keuken met een werkblad gemaakt van een duur materiaal? Dan is het soms een optie om het aanrecht door te trekken met een werkblad van kunststof die er hetzelfde uitziet. Let wel heel goed op, want soms kan het kiezen van twee nagenoeg gelijke, maar toch verschillende tinten en materiaaltypen juist heel lelijk worden en in dat geval kies je liever voor twee gelijke werkbladen, of twee werkbladen in een andere stijl. Veel mensen hebben de friteuse in de bijkeuken staan. In dat geval wil je bij het doortrekken van de keuken een aparte afzuigkap installeren. De wasmachine en droger kun je tijdens het renoveren van de keuken gelijk op hoogte laten zetten.

  Prijs complete keuken renoveren

  Een keuken renoveren van een gemiddelde grootte kost gemiddeld € 1400,- (inclusief 21% btw). De prijs is onder andere afhankelijk van hoe groot de keuken renoveer opdracht precies is en welke materialen er bij het keuken renoveren moeten worden gebruikt.

  Kies je voor betaalbare folie en laminaat materialen? Of voor hoogwaardige materialen, zoals: acryl en lak? Laat je massieve houtsoorten gebruiken, natuursteen en gehard glas? Dan moet je de totale kosten van het keuken renoveren al gauw verdubbelen of verdrievoudigen. Vergelijk offertes van aannemers voor een helder overzicht van kosten voor het renoveren van jouw keuken. Doe gratis een offerteaanvraag.