Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keuken pimpen

Je keuken pimpen. Het geeft het interieur van jouw woning een totaal andere uitstraling. Een keuken is een sociale ontmoetingsplek, waar je vrijwel elke dag gebruik van maakt. Daarom is het vaak de moeite waard om eens wat aandacht te besteden aan het realiseren van jouw keukenwensen. Een aannemer kan jou daar alles over vertellen en kan vaak aan leuke materialen komen die passen bij jouw gebruikseisen en bij jouw interieur. Vraag gratis offertes aan.

Nieuw werkblad plaatsen

Ziet de keuken er enigzinds doorleeft uit? Of wil je iets dat beter past bij het gebruik van je aanrecht? Het is ook mogelijk om een werkblad op een bestaand keukenblad te laten lijmen.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Keukenkastjes opknappen

  Geen compleet nieuwe keuken, maar een frisse nieuwe look voor het keukenmeubilair. De keukendeuren vervangen, keukenlades vervangen, nieuwe frontjes plaatsen en nieuwe voorplaten voor de keukenapparatuur zetten: je kunt het in verschillende stijlen laten doen, waarmee je de hele keuken eenvoudig kan pimpen. Ook voor het kleinere keukenwerk kunt u een specialist in keukens inschakelen. Vraag gratis offertes aan om jouw keuken een nieuwe look te geven.

  Keukentegels laten vervangen

  Het vervangen van wandtegels is een van de dingen waar de meeste klussers enorm tegenop zien. Het geeft namelijk een enorme bende. Laat het vervangen van de keukentegels daarom over aan een aannemer, die de tegels snel en zonder veel overlast van stof en puin voor je kan plaatsen. Ook kan hij jou adviseren over de mogelijkheid om nieuwe keukentegels over de huidige keukentegels te plakken. Vraag gratis offertes aan om jouw keuken een nieuwe look te geven.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Woonkeuken en bijkeuken samenvoegen

  Meer ruimte geeft een groter gevoel van vrijheid. De keuken is een sociale ontmoetingsplek en speelt een belangrijke rol in huis. Door de woonkeuken en de bijkeuken samen te voegen, zorg je voor meer leefruimte op een belangrijke plek in huis. Het doortrekken van de woonkeuken geeft vaak meer licht in de ruimte. Voor mensen die vaak koken voor een grote groep mensen, mensen die graag frituren, of mensen die sterk geurende gerechten bakken, kan het vaak aantrekkelijk zijn om een tweede afzuiginstallatie te laten plaatsen. Extra bergruimte is natuurlijk nooit weg. Het is slim om gelijk de wasmachine en de droger in de bijkeuken op hoogte te laten zetten. Wil je meer ruimte in de keuken? Doe gratis een offerteaanvraag bij een aannemer in de buurt.

  Creatieve achterwand laten maken

  Iets wat het design van een keuken direct kan veranderen, is het plaatsen van een creatieve achterwand. Het op deze manier pimpen van je keuken kan op een oneindig aantal manieren, maar een goed design voor een creatieve achterwand heeft een enorme impact op de totale leefomgeving van de woning. Laat een specialist hierover meedenken. Doe gratis een offerteaanvraag.

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Meer daglicht in de keuken

  Bij interieurontwerpers is dit allang bekend, maar gewone mensen die hun keukens willen pimpen houden er vaak geen rekening mee: het positieve effect van daglicht. Meer daglicht is een gezonde verbetering van de keuken en de woonruimte. Het geeft de keuken ook een modernere uitstraling. Om meer daglicht in de keuken te krijgen, neem je contact op met een aannemer. Weg met die donkere jaren ‘80 look! Vraag direct gratis offertes aan bij aannemers in de regio

  Keukenfolie laten wrappen

  Het wrappen van een keuken is iets waar veel mensen niet aan denken als ze denken aan het renoveren van een keuken. Het is betaalbaar, schoon en vooral heel goed te personaliseren naar jouw smaak. Je laat in feite stickers maken van duurzame, kleurvaste folie, die je vervolgens heel strak op de keukendeuren en andere plekken laat aanbrengen. Kies de kleuren en patronen die bij jou passen. Het is zelfs mogelijk om een afbeelding of foto in full colour op de speciale folie te laten zetten. De keukenspecialist zorgt dat het plakken zonder oneffenheden gebeurt. Kom eenvoudig in contact met een keukenspecialist in de buurt. Doe direct een gratis offerteaanvraag.