Makkelijk vergelijken offertes in je inbox

Wij zijn open

Keuken nodig?

Keuken laten maken

Met de juiste vakkennis, bespaar je al gauw honderden euro’s en voorkom je praktische problemen in de keukenindeling. Zorg dat je bij het laten maken van je keuken, altijd de hulp krijgt van een aannemer met vakkennis van keukens. Wil je een keuken laten maken met een ontwerp dat je zelf hebt gekozen? Dat is goed mogelijk, maar vraag dan eerst om advies bij een betrouwbare aannemer. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.

  Top keuken nodig?

  KeukenModern

  Keuken zelf ontwerpen

  Bij het zelf ontwerpen van een keuken komt meer kijken dan je denkt. Denk goed na bij het kiezen van de materialen, want jouw keuze heeft niet alleen een grote invloed op het keukendesign, maar ook op de kosten van het laten maken van de keuken. Wil je een creatieve achterwand? Heb je nagedacht over het soort koof dat je in de keuken wilt zetten, voor het wegwerken van de ventilatieschacht en ventilatiebuis van de afzuigkap?

  Trek je de bijkeuken bij de woonkeuken? Dan moet je mogelijk rekening houden met twee afzuigsystemen en dus twee afwerkingen. Ben je bekend met de goedkopere alternatieven voor bijvoorbeeld een natuurstenen werkblad? Ken je de verschillende maatvoeringen die in het verleden zijn gebruikt en die nu gangbaar zijn? Het is verstandig om zelf je keuken te ontwerpen met de hulp van een keukenspecialist met vakkennis. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.

  Waarom ons?

  Meedenkend en creatief

  Professionele makelaars

  Kennis van huizen

  Betaalbare makelaars

  Keuken offerte aanvragen?

  Duizenden klanten gingen u voor

  Keukenbedrijf in je regio

  Gratis offertes

  Indeling keuken

  De indeling van de keuken vraagt om wat slimmigheden die je hebt opgedaan met ervaring. Een vakman let er bijvoorbeeld altijd op dat je in een hoekkeuken nooit een la, vaatwasmachine, of oven in de hoek zet. Een specialist in keuken indelingen draagt zorg voor verschillende praktische zaken, naast het beheersen van het kostenplaatje en de juiste uitstraling van het keukendesign. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.

  Ben je linkshandig of rechtshandig?
  Ben je linkshandig? Dan roer je de pan het liefst met je linkerhand. Het correct spiegelen van de indeling van het aanrecht, met bijvoorbeeld het fornuis aan de linkerkant, zorgt dan op een eenvoudige manier voor een verhoging van het gebruiksgemak en het plezier bij het dagelijks gebruik in de keuken. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.

  Wat is je lengte?
  De hoogte van het aanrecht laat je afhangen van de lengte van jouw lengte. De hoogte van het werkblad ligt tussen de 50 tot 90 cm. De hoogte van het werkblad is niet overal gelijk. Er moet daarbij rekening worden gehouden met de hoogte van het fornuis in de kookzone. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.

  Rekening houden met de loopruimte
  Om in de keuken een praktische doorgang te laten, moet je de eettafel, bar of eventuele meubels op minimaal 90 cm van de keukenkastjes hebben gezet. Om optimaal van de bewegingsruimte gebruik te maken, zorg je voor een loopruimte van minimaal 120 cm. Staat de eettafel in de keuken? Het liefst zorg je dan voor een eettafel die dezelfde hoogte heeft als het werkblad van het aanrecht. Dan dient deze tafel als extra werkplek in de keuken. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.

  Afvalbak en spoelbakken
  Je kent het wel: de afvalbak staat in keukens vaak in het kastje onder de gootsteen. Wil jij dat ook? Dan moeten de afmetingen van het afvalbak systeem geschikt zijn voor de kast waar hij in komt. Een luxe, maar heel handige optie is het plaatsen van een extra spoelbak. Een dubbele spoelunit is praktisch voor schoonmaakklusjes en voor het koken. De vaatwasser, spoelbakken en opbergruimte voor het keukengerei zet je bij elkaar in de buurt, zodat je ze makkelijk kan verplaatsen, zonder dat de vloer nat wordt. Naast een hele grote vaatwasser, is het ook mogelijk om twee ‘halve’ vaatwassers te laten inbouwen. Met twee vaatwassers staat de vuile vaat altijd direct opgeborgen om te worden gewassen. Handig!

  KeukenEiland

  Heeft u vragen?

  KeukenTegels

  Zelf een keuken ontwerpen of een keuken laten ontwerpen?

  Je ziet dat je met veel dingen rekening moet houden bij het ontwerpen van een praktische keuken indeling. Een keukenspecialist heeft de vakkennis, ervaring en goede connecties met leveranciers die jij nodig hebt. Doe gratis een offerteaanvraag bij aannemers in de regio.